Eva Henychová koncertovala nejen pro uživatele Nesy

18. 11. 2015

IMG 0237První listopadový čtvrtek přijela zpěvačka a kytaristka Eva Henychová do denního stacionáře Nesa, aby zde zazpívala především uživatelům, ale také všem, kteří přijali pozvání na její vystoupení.

 

„Dušičkové období přímo vybízí k přemýšlení o skutečnostech, které přesahují viditelný svět, o všem důležitém naším očím často neviditelném. Právě tato témata se objevují v písních paní Evy Henychové. Nechává se inspirovat životem, láskou, dobrem, vlastními i cizími životními příběhy, ale také vztahem člověka k Bohu," přemítá Alena Poulová, vedoucí stacionáře Nesa.

 

Během koncertu zazněly písně z více jak dvacetileté tvorby Evy Henychové, která dokáže oslovit každé vnímavé publikum. Ta se setkala s příznivým ohlasem na své písně nejen od samotných uživatelů Nesy, ale i od obyvatel Domova Kamélie a dalších přítomných.

 

„Překvapilo mě, s jakým zájmem se paní Henychová zajímala o službu stacionáře, o činnosti, které v Nese poskytujeme, což nás vždy potěší. Po koncertě se setkala s našimi uživateli. Pro obě strany to bylo velmi příjemné odpoledne," sdělila Alena Poulová.

 

Další akcí v denním stacionáři Nesa bude již tradiční předvánoční prodej výrobků uživatelů, který proběhne dne 9. 12. 2015 a bude zpestřený krátkými hudebními vystoupeními samotných uživatelů.

 

Tým pracovníků Nesy

Foto: archiv ždárské Charity





Nahoru