Městský web ocenila porota za stálé vylepšování

velke mezirici1Město Velké Meziříčí má Parádní web

Ve stejnojmenné soutěži totiž oficiální městské webové stránky získaly Cenu časopisu Veřejná správa, kterou zástupci města převzali od pořadatelů soutěže minulý týden.

"Redakce ocenila zejména naši postupnou přeměnu pasivního webu v interaktivní nástroj komunikace radnice s občany," řekl starosta Radovan Necid.

Podle odborníků a redakce jsou nejpozoruhodnějšími prvky městského webu zejména aplikace Chat se starostou a elektronická kniha přání a stížností. Dále porota vyzdvihla historické dokumentární filmy na kanálu YouTube, elektronické objednání a online viditelnost přítomnosti úředníka v kanceláři, anebo například online kroniky či e-shop s městskými propagačními předměty.

"Jde o příjemné ocenění práce všech, kdo se na budování našeho webu podílí," usmívá se starosta Necid. Soutěž Parádní web má za sebou už tři ročníky a pořádá ji časopis Veřejná správa. Slavnostní předání ocenění proběhlo za účasti náměstkyně ministra vnitra pro veřejnou správu a legislativu Jany Vildumetzové a za podpory Svazu měst a obcí ČR. V letošním roce v soutěži uspěly Dolní Břežany (Cena poroty v kategorii Vesnice, Městys), Olomouc (Cena poroty v kategorii Města), Velké Meziříčí (Cena redakce časopisu Veřejná správa) a Modlany (Parádní video).

Za město Velké Meziříčí ocenění převzali starosta Radovan Necid, vedoucí správního odboru Josef Švec, správce IT Radek Novotný a referentka Turistického informačního centra Květa Hladíková.

 Cena redakce časopisu Veřejná správa

velke mezirici2

 SAM 0170

Nahoru