Memoriál

16. 10. 2015

Memoriál 2015V sobotu 12. 9. 2015 se uskutečnil již 17. ročník memoriálu Václava Špačka. Souběžně jsme si připomněli čtvrté výročí úmrtí našich kamarádů Petra Muchy a René Krátkého.

Turnaj se uskutečnil na fotbalovém hřišti v Dolních Heřmanicích za účastí 8 mužstev. Zvítězilo mužstvo Kyjova, které v boji o 1. místo porazilo velkomeziříčskou Slzu na penalty. V utkání o 3. místo porazilo mužstvo Rudíkova tým z Košic 2:0. Pořádající FCVM v zápase o 5. místo porazilo brankou Z. Muchy tým Rozsoch 1:0. Poslední příčka patří Řečkovicím, které na penalty podlehly Lesům VM. Všechna utkání odřídila trojice zkušených rozhodčích Jaroslav Kunzfeld, Petr Červený a Petr Kudláček. Všem třem moc děkujeme. Velké díky patří všem našim sponzorům, bez kterých by se tento turnaj v tak velkém měřítku určitě nedal uspořádat. Věříme, že nám zůstanou naklonění i v dalším ročníku. Veliké poděkování také patří obci Dolní Heřmanice a jejich starostovi Josefu Prudíkovi. Turnaj také přinesl jednu kuriozitu. Poprvé v jeho dlouhé historii musel rozhodčí udělit červenou kartu. ,,Odměněným" hráčem se stal postrach všech trávníků, fotbalista FCVM Jan Smejkal - pan Zelí.

Děkujeme těmto sponzorům:

AGADOS, spol. s r.o., Velké Meziříčí; PKS holding, Žďár nad Sázavou; BUILDINGcentrum - HSV, s.r.o., Velké Meziříčí; CONTENT, s r.o., Velké Meziříčí; Město Velké Meziříčí; Bidvest, Velké Meziříčí; Stavebniny Smejkal, Velké Meziříčí; VÝTAHY, s.r.o., Velké Meziříčí; Řeznictví a uzenářství u Malečků, Velké Meziříčí; Víno Sýkora s.r.o., Čejkovice; Řeznictví Mynář a syn, Křižanov; Řeznictví Malec, Velké Meziříčí; Makovec a.s. – maso uzeniny, Velké Meziříčí; Uzeniny Sláma, s.r.o., Velká Bíteš; ALPA, a.s., Velké Meziříčí; VV Sklo, Křižanov; Benzina, Velké Meziříčí - Z. Chmelíček; Autovrakoviště, Tasov; Goldtime a.s., Praha; Legea, Praha; Velkomeziříčsko; rodina Muchova

pptxMemoriál 2015.pptx




Nahoru