Co s biologicky rozložitelným odpadem?

thermoking zoom-0908074604Likvidace biologického odpadu je dlouhodobým problémem řady měst.

Biologický odpad tvoří až 1/3 všech odpadů a je nezbytně nutné se touto problematikou zabývat. Jedním ze základních problémů je jeho likvidace způsobem, který odpovídá současné legislativě.

Město Velké Meziříčí bude opět žádat již po několikáté na Fond Vysočiny o poskytnutí grantu na nákup biokompostérů. V případě, že budete mít zájem o dotované kompostéry za zhruba třetinovou cenu než je maloobchodní cena, kontaktujte nás na tel. čísle: 566 501 123 – Bc. Oplatková nebo prostřednictvím e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kde uveďte svoje jméno a příjmení, celou adresu a telefonní číslo.

Podmínkou pro získání dotovaného kompostéru je trvalý pobyt na území města a vlastnictví nemovitosti v k.ú Velké Meziříčí nebo v jeho místních částech, kde vzniká biologicky rozložitelný odpad. Přihlásit se můžete nejpozději do pátku 13.4.2012. Na výběr je ze tří velikostí kompostérů – 400 litrů, 600 litrů a 900 litrů. Bližší informace se dozvíte na uvedeném tel. čísle výše.

Kompostéry slouží k přípravě kvalitního kompostu z organických odpadů (z vaší zahrady, kuchyně apod).

Díky barevnému provedení ideálně zapadne do prostředí vaší zahrady. Zajišťuje čisté prostředí a chrání kompost před škůdci.

Kompostér je dodáván v rozmontovaném stavu.

  • jednoduché plnění přes dva vhozy
  • rychlé kompostování díky optimalizovanému větracímu systému a stěnám vyrobených z Thermolenu
  • jednoduchá montáž bez použití nářadí
  • snadné vybírání kompostu

Rozměry kompostéru o objemu 400 litrů v cm (d x š x v): 74 x 74 x 84

Hmotnost: 13 kg

Nahoru